De kleine lettertjes

Net als iedere site heeft deze site ook kleine lettertjes. Wanneer je de kleine lettertjes wilt doornemen, dan kan je jezelf hieronder uitleven.

Algemene voorwaarden

De Website Duurzameeducatie.nl is onderdeel van DueD Trainingen en biedt een platform waarbij aanbieders online trainingen kunnen aanbieden aan docenten, met focus op duurzaamheid. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op ieder gebruik van de Website www.duurzameeducatie.nl, alle subdomeinen en op alle diensten die daarnaast door ons worden aangeboden.

Disclaimer

Door onze website te gebruiken stem je in met deze disclaimer. Duurzameeducatie.nl kan de inhoud van de website en de disclaimer altijd aanpassen zonder dat je daarover bericht ontvangt.

Privacy Statement & Cookieverklaring

Duurzameeducatie.nl respecteert je privacy en persoonlijke levenssfeer, maar Duurzameeducatie.nl heeft soms persoonlijke gegevens nodig. In deze verklaring lees je hoe wij wij gegevens opslaan, beschermen en verwerken.

Schrijf je vrijblijvend in voor de Changemaker training

 

Heb jij het gevoel dat je af en toe een roepende in de woestijn bent als je het hebt over jullie school toekomstbestendig maken? Ben je een enthousiaste docent die op weerstand stuit wanneer je jouw collega’s probeert over te halen meer te doen dan dat ene duurzaamheidsproject? Of zijn jullie al bezig om duurzaamheids-maatregelen te implementeren en wil je het proces versnellen? Dan is deze Changemakertraining iets voor jou!

Je bent succesvol ingeschreven!